Belysning Bergen

Gran Elektro tilbyr utskiftning og levering og installasjon av belysning til kunder i Bergen og omegn. Belysningen er en viktig faktor for trivsel i en bolig, og bør være tilpasset til de ulike rommene og områdene. Vi har solid kompetanse på belysningsanlegg

Vi har solid kompetanse på belysningsanlegg, og kommer selvsagt på gratis befaring for å vurdere de ulike behovene og muligheten som trengs for nettopp din bolig. Med over 100 oppdrag hvert eneste år innenfor belysning, kan vi med hånden på hjertet si at vi har gjennomgående god erfaring og kunnskap på området.

«Gratis befaring og og solid kompetanse på belysningsanlegg!»

Taklamper, downlights, lys med forskjellige farger – mulighetene er mange. Vi kommer med anbefalinger om du er usikker på hva som passer for deg. Vi har som hovedfokus å være effektive i vårt arbeid, samt gi alle våre kunder god oppfølging. Vi er på plass for å undersøke behovene i din bolig kun 1-2 dager etter at du kontakter oss. Innen 1-2 uker skal ditt nye belysningsanlegg være ferdig installert.

belysning

Taklamper

Det er viktig å ha riktig belysning i hjemmet for å trives. Å finne riktig taklampe kan ofte være en utfordring da det finnes mange typer. Taklamper brukes til forskjellige ting i forskjellige rom. Om det er til praktisk belysning, eller bare for å skape stemning i hjemmet.

Downlights

Downlights er en praktisk innfelt type belysning som innstalleres i taket, og skaper et behagelig og indirekte lys. Ofte finner man slik type belysning i stue, bad og kjøkken, men man kan også bruke downlights til å belyse elementer, møbler eller kunstverk i et rom.
Det finnes flere typer downlights, og da kan det være lurt å rådføre seg med en elektriker for å finne rette type til deg og ditt bruk.

La oss hos Gran Elektro finne den rette belysningen for deg og hjemmet ditt i Bergen og omegn.